Πάντα δίπλα σας!

Συντηρήσεις

Διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Συντήρηση αποχέτευσης

Οι σωληνώσεις των αποχετεύσεων γεμίζουν με διάφορα απόβλητα στο εσωτερικό τους κατά τη διάρκεια του χρόνου. Είναι γνωστόν πως ένα βουλωμένο φρεάτιο προκαλεί έντονη δυσοσμία και υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών, με αποτέλεσμα ζημιών τόσο στην περιουσία όσο και στην υγεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στις πρώτες ενδείξεις, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεγαλώνει και η αντιμετώπιση του να κοστίζει ολοένα και περισσότερο χρόνο και χρήμα. Η πρόληψη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση. Η τακτική προληπτική συντήρηση εξασφαλίζει την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης και μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες για την εμφάνιση κάποιας βλάβης στο μέλλον.

Διατηρώντας τα φρεάτια και το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρό, προλαβαίνετε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειές τους, όπως για παράδειγμα την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων αλλά και το υψηλό και ανεπιθύμητο κόστος επισκευής του. Η Αποφράξεις Αντωνίου εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα συντηρεί τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης, απομακρύνοντας κάθε πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το μηνιαίο καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας με αποτελεσματικό τρόπο. Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται, αποτρέποντας το φράξιμο. Παρόλα αυτά η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα και σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση.  Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€