Πάντα δίπλα σας!

Μυοκτονίες

Διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας.

Η παρουσία εντόμων και παρασίτων είναι αρκετά ενοχλητική και μπορεί να επιφέρει επιβλαβείς συνέπειες για την υγεία σας. Τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, ο σκόρος, τα κουνούπια, οι μύγες, τα ποντίκια  είναι μερικοί από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τους οποίους μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι καθημερινά.

Η Αποφράξεις Αντωνίου, πέραν από τις απολυμάνσεις/απεντομώσεις αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά και μυοκτονίες σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα μυοκτονίας, απαλλάσσοντας σας μια και καλή από κάθε είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την αποτελεσματική απομάκρυνση τρωκτικών και παρασίτων από κάθε χώρο, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και πάντα με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον. Αναλόγως με το τρωκτικό/παράσιτο που σας ταλαιπωρεί και την προσβολή η οποία έχει προκληθεί στο χώρο, θα επιλέξουμε και την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησης του, αφήνοντας το χώρο σας καθαρό και απολυμασμένο.

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, εξυπηρετεί τις μυοκτονίες σε:

 • Βιοτεχνίες
 • Εργοστάσια
 • Βιομηχανικούς χώρους
 • Γραφεία
 • Καταστήματα
 • Υπόγειους χώρους
 • Επαγγελματικά parking
 • Κατοικίες
 • Διαμερίσματα
 • Μπαλκόνια
 • Ισόγειες κατοικίες
 • Εξοχικά
 • Ημιυπόγεια
 • Μονοκατοικίες

Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα (εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης),  με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον, η Αποφράξεις Αντωνίου εξολοθρεύουν άμεσα και αποτελεσματικά: έντομα, κατσαρίδες, ψύλλους, μυρμήγκια, ποντικούς κ.α.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Ειδικεύεται, επίσης, και στις απολυμάνσεις/απεντομώσεις/μυοκτονίες. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα και ασφαλέστερα προϊόντα της αγοράς λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις απολυμάνσεις/απεντομώσεις. Στόχος μας είναι να απαλλαχτείτε μόνιμα από μικρόβια και παράσιτα με τρόπο ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€