Πάντα δίπλα σας!

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό » 15€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό » 40€

Μια βουλωμένη αποχέτευση ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για την υγεία, καθότι αναπτύσσεται μούχλα, από τα βακτήρια που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις εξαιτίας της εμπλοκής του νερού και της μη φυσιολογικής του ροής. Αυτό έχει συνέπειες στον άνθρωπο ιδίως σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.  Ο συνήθης ύποπτος για τις βουλωμένες αποχετεύσεις είναι το χαρτί υγείας. Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια αποφράξεων ήρθαμε αντιμέτωποι και με άλλα αντικείμενα όπως: πάνες, σερβιέτες, ρούχα, μπουκάλια, ακόμα και περιοδικά. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσής σας είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη κάθε βλάβης.

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα (μηχάνημα υδροβολής), αποτελεί την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Όπου κριθεί απαραίτητο η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, χρησιμοποιεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα προκειμένου να αντιμετωπίσει το δικό σας πρόβλημα, είτε με τη χρήση διαγνωστικής κάμερας, πομπού ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση.  Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό » 15€

Η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα σε τακτική βάση, είναι ότι χρειάζεται ο χώρος σας για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα φραξίματος. Η εταιρεία μας διαθέτει την επιλογή μηνιαίας, εξαμηνιαίας ακόμα και ετήσιας συντήρησης. Αναλαμβάνουμε και προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων, καθώς και καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης. Τέλος, μπορεί να γίνει άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες. Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη και για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στον καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Καθαρισμός αποχέτευσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€