Πάντα δίπλα σας!

Έλεγχος με κάμερα

Έλεγχος με κάμερα » 40€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Έλεγχος με κάμερα » 40€

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση.  Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο σωλήνας αποχέτευσης δεν είναι εμφανής και είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί η όποια βλάβη. Η διάγνωση με κάμερα αποτελεί την καλύτερη λύση όσον αφορά βλάβες στις αποχετεύσεις , καθώς δεν χρειάζεται να σκάψετε εξοικονομώντας σας έτσι και χρόνο και χρήμα.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στην Ελλάδα. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δύσκολες περιπτώσεις βλάβης, όπου χρειάζεται να έχουμε ακριβή εικόνα του εσωτερικού των σωληνώσεων σας. Η υπέρυθρη κάμερα υψηλής ευκρίνειας εισάγεται στο αποχετευτικό σύστημα. Ο εύκαμπτος άξονας της κάμερας εισέρχεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων καταγράφοντας τις συνθήκες και την κατάσταση των σωληνώσεων αυτών, ούτως ώστε να μπορεί να εντοπιστεί το ακριβές σημείο που προκάλεσε ενδεχόμενη βλάβη, όπως σπάσιμο ή φράξιμο, καθίζηση σωλήνων κ.α.  Μετά τον εντοπισμό, η απόφραξη γίνεται χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τεχνικά μέσα και εργαλεία. Σε κάθε περίπτωση θα σας προσφέρουμε τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη λύση.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στον καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων όπως και στις αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Η διάγνωση με κάμερα μας επιτρέπει να δούμε την ακριβή αιτία του φραξίματος της αποχέτευσης, την κατάληξη της αποχέτευσης αυτής καθώς και το ακριβές σημείο της διαρροής, με αποτέλεσμα να δοθεί η βέλτιστη λύση.

Διάγνωση με κάμερα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€