Πάντα δίπλα σας!

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων άμεσα και αποτελεσματικά

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Άντληση υδάτων άμεσα και αποτελεσματικά

Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας έρχεται αντιμέτωπη με έντονα καιρικά φαινόμενα που πολλές φορές οδηγούν σε πλημμύρες, ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Μετά από έντονες βροχοπτώσεις τόσοι οικιακοί όσο και επαγγελματικοί χώροι πλημμυρίζουν λόγω βλάβης στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης. Σε περίπτωση πλημμύρας τα υπόγεια, τα φρεάτια αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι γεμίζουν, γεγονός που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους. Η στασιμότητα του νερού στις σωληνώσεις δημιουργεί βακτήρια που με τη σειρά τους προκαλούν μούχλα προκαλώντας διάφορα προβλήματα τόσο στην περιουσία σας όσο και στην υγεία σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε ευπαθής ομάδα και αντιμετωπίζετε χρόνιες αλλεργίες.

Η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει άντληση ακάθαρτων υδάτων και μη, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια για κάθε πληγέντα χώρο στην Αττική. Καλέστε μας και μια ομάδα από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας φτάνει άμεσα στο χώρο σας για να σας απαλλάξει από κάθε είδους βλάβη, αντλώντας νερό από υπόγεια, φρεάτια και κλειστούς χώρους οι οποίοι έχουν δεχθεί εισροή μεγάλου όγκου νερού. Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, αντλούμαι το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ αλλά και ανελκυστήρες μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνοντας μεγάλες επιφάνειες και ικανοποιώντας του πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση.  Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Άντληση υδάτων 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Πάντα δίπλα σας!

Εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες γύρω από τις αποφράξεις, απολυμάνσεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων σε:
• Διαμερίσματα
• Μονοκατοικίες
• Καταστήματα
• Σχολεία – Φροντιστήρια
• Δημόσιες Υπηρεσίες
• Νοσοκομεία
• Εργοστάσια – Βιοτεχνίες
• Επαγγελματικούς χώρους αποφράξεων
• Γραφεία
• Δημόσια κτίρια

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€