Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

Απόφραξη υδρορροών βεράντας » 30€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας » 30€

Υδρορροή είναι το σημείο που παροχετεύονται τα ύδατα της βεράντας. Πιο αναλυτικά, είναι η κτιριακή κατασκευή όπου συλλέγει τα όμβρια ύδατα και τα απομακρύνει στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Λόγω του ότι οι υδρορροές βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο και εκτίθενται, αποτελούν ένα από τα πιο ευπαθή μέρη ενός κτιρίου. Γι αυτό το λόγω και βουλώνουν πολύ εύκολα και απαιτούν συχνότερη απόφραξη σε σχέση με τους εσωτερικούς σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου.

Η απόφραξη υδρορροών βεράντας είναι συνηθισμένο φαινόμενο κατά τη χειμερινή περίοδο λόγω της συσσώρευσης φύλλων από φυτά που έχουμε στη βεράντα μας, αλλά και από δέντρα και φυτά της γύρω περιοχής καθώς και σκουπίδια που φέρνει ο άνεμος. Επίσης, μια ξαφνική μπόρα καθώς και χιόνι μπορεί συσσωρεύσουν απότομα διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο σωλήνας. Ένας ακόμα λόγος για απόφραξη υδρορροής βεράντας είναι η ανακατασκευή ή κατασκευή κτιρίου, όπου διάφορα οικοδομικά υλικά συσσωρεύονται στις σωληνώσεις όπως: κομμάτια από πλακίδια, τσιμέντο, στόκος κ.α. Μια κακή κατασκευή των σωληνώσεων μπορεί, επίσης, να προκαλέσει βλάβη.

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της απόφραξης υδρορροών βεράντας είναι η πρόληψη. Γι’ αυτό συνίσταται συχνό σκούπισμα και καθαρισμός της βεράντας.

Αν παρόλα αυτά εσείς παρατηρήσετε κάποιο βούλωμα στην υδρορροή της βεράντας σας τότε πρέπει να δράσετε άμεσα για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως πλημμύρες. Καλέστε την εταιρεία μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα φτάσει αμέσως κοντά σας.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις υδρορροών βεράντας και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€