Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη νιπτήρα

Απόφραξη νιπτήρα » 20€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη νιπτήρα » 20€

Είναι λογικό, κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε πρόβλημα βουλώματος νιπτήρα, λόγω της καθημερινής χρήσης τους. Συνήθως το βούλωμα του νιπτήρα προκαλείται από: υπολείμματα σαπουνιού, τρίχες αλλά και μικρά σκουπίδια που μπορεί να τρυπώσουν τις σωληνώσεις.  Αρκετές φορές η βλάβη προκαλείται από κακοτεχνίες κατά την τοποθέτηση των σωληνώσεων. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά ο νιπτήρας είναι το σιφόνι δαπέδου. Αν παρατηρήσετε, λοιπόν, μυρωδιά στο σιφόνι του μπάνιο είναι ένδειξη ότι το σιφόνι δεν τραβάει επαρκώς τα ύδατα από το νιπτήρα.

Υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του βουλωμένου νιπτήρα όπως ξεβούλωμα με: βεντούζα, καυτό νερό, ξύδι και μαγειρική σόδα και σύρμα.  Ένας άλλο τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε χημικά αποφρακτικά διαλύματα. Κάτι το οποίο ΔΕΝ συστήνουμε καθώς η χρήση τους προκαλεί προβλήματα στην επιφάνεια των σωληνώσεων και προκαλεί διάβρωση.

Αν έχετε δοκιμάσει κάθε φυσικό τρόπο και δεν βλέπετε αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει πως η φραγή δεν είναι επιφανειακή και χρειάζεστε αποφρακτικό συνεργείο. Καλέστε μας και ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει άμεσα κοντά σας. Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις νιπτήρα και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€