Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη λεκάνης

Απόφραξη λεκάνης » 30€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη λεκάνης » 30€

Η υψηλότερη στάθμη στη λεκάνη σας, είναι η πρώτη ένδειξη για μπλοκαρισμένους σωλήνες. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μια βουλωμένη λεκάνη ποικίλουν: το χαρτί υγείας που με τον καιρό συσσωρεύεται στις σωληνώσεις, μικροαντικείμενα όπως παιχνίδια, σερβιέτες, πάνες, διάφορα χαρτιά από συσκευασίες, ακόμα και αρώματα που συνήθως κρεμάμε στο εσωτερικό των τοιχωμάτων της.  Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά χημικά αποφρακτικά διαλύματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για απόφραξη λεκάνης. Η χρήση τέτοιων χημικών μπορεί να προκαλέσει φθορά στην επιφάνεια των σωληνώσεων και να οδηγήσουν σε διάβρωση. Συμβουλή μας λοιπόν να αποφύγετε τα χημικά.

Για να αποφύγετε δυσοσμίες αλλά και υπερχείλιση της λεκάνης θα πρέπει να δράσετε άμεσα.

Αν βρεθείτε μπροστά σε μια βουλωμένη λεκάνη, μην πανικοβληθείτε. Καλέστε άμεσα τις Αποφράξεις Αντωνίου και ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει άμεσα κοντά σας.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις λεκάνης και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Για την απόφραξη λεκάνης, στηριζόμαστε στους βασικούς κανόνες καθαρισμού, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν και υπηρεσίες απολύμανσης για τη σωστή υγιεινή του μπάνιου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η απολύμανση είναι απαραίτητη σε κάθε χώρο που κυκλοφορούν παιδιά και κατοικίδια.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€