Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

Απόφραξη κάθετη τουαλετών » 35€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών » 35€

Το αποχετευτικό σύστημα είτε αφορά οικιακό, είτε επαγγελματικό χώρο είναι φτιαγμένο για να δέχεται τον όγκο συγκεκριμένων απορριμμάτων. Τα απορρίμματα μπορούν να δημιουργήσουν συσσωρεύσεις στις κάθετες αποχετεύσεις της τουαλέτας και να μπλοκάρουν τη ροή υδάτων. Χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, τρίχες, πάνες, σερβιέτες, χαρτιά από συσκευασίες, παιχνίδια κ.α μπορούν να βουλώσουν το σύστημα κάθετη τουαλετών.

Συνήθως τα προβλήματα στο σύστημα κάθετη τουαλετών, είναι σχεδόν απαρατήρητα. Αρχικά το νερό αποστραγγίζεται αργά από την αποχέτευση. Όταν το πρόβλημα επιδεινωθεί και βουλώσει τελείως, το αποτέλεσμα θα είναι υπερχειλισμένα νερά τουαλέτας ή στάσιμα νερά στον νιπτήρα, τη μπανιέρα ή το ντους.  Προκειμένου να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά μια βλάβη στο σύστημα κάθετης τουαλετών καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου. Ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο θα φτάσει γρήγορα κοντά σας και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα, θα αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις κάθετης τουαλετών και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Είναι σημαντικό να διατηρείται καθαρό το σύστημα κάθετης τουαλετών για να αποφύγετε τη δημιουργία συσσωρεύσεων στην αποχέτευση. Η Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να σας προσφέρουν συμβόλαιο συντήρησης σε μηνιαία, εξάμηνη είτε ετήσια βάση. Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για το τι σας εξυπηρετεί και πάντοτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€