Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη φρεατίου

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό » 35€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό » 35€

Τα φρεάτια είναι οι χώροι που καταλήγουν τα δίκτυα των κατοικιών και των καταστημάτων και εξυπηρετούν τα ακάθαρτα και τα όμβρια ύδατα. Επικοινωνούν με τους υπόγειους αγωγούς και στο άνοιγμα τους έχουν μια σχάρα, ώστε να εμποδίζουν τα σκουπίδια να εισέρχονται στο εσωτερικό τους. Η φραγή των φρεατίων είναι συχνό φαινόμενο σε όλη την Αττική.
Το βούλωμα των φρεατίων οφείλεται συνήθως στην κακή κατασκευή ή στην παλαιότητα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Επιπλέον, πολλές φορές οι σωλήνες γεμίζουν από συντρίμμια δομικών υλικών όπως: άμμο, χώμα, τσιμέντο, πέτρες και μπάζα. Συχνό φαινόμενο αποτελεί και η ανάπτυξη από ρίζες δέντρων μέσα στο εσωτερικό των φρεατίων που εμποδίζει την ομαλή ροή των υδάτων. Αποτέλεσμα των βουλωμένων φρεατίων αποτελεί η έντονη δυσοσμία και η υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών. Ο τρόπος απόφραξης ενός φρεατίου ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φρεάτιο και τη φύση του προβλήματος.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν  εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αποφράξεις φρεατίων μπορεί να πραγματοποιηθούν με: ριζοκοπτικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης, αντλίες για άντληση υδάτων, το πιο σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κριθεί απαραίτητο στη δική σας περίπτωση.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις φρεατίων και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση των φρεατίων σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια συντήρηση.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί αποφράξεις σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

 

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€