αποφράξεις αθήνα, αποφραξεις, αποφράξεις, αποφραξεις αθηνα, apofraxeis athina, apofraxeis antoniou, apofraxeis antwniou, αποφράξεις Αντωνίου

Αποφράξεις Αντωνίου

από 20€ έως 40€

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Αθήνα από 20€ έως 40€

Αποφράξεις χωρίς κρυφές χρεώσεις

Έχοντας σαν κύριο μέλημα μας την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη αποκαθιστούμε κάθε βλάβη με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιπλέον, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη όλες οι χρεώσεις μας παραμένουν σταθερές, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εξυπηρέτηση σε εμάς δεν είναι απρόσωπη αλλά μια σχέση που διαρκεί στο χρόνο.
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών

35€

Απόφραξη λεκάνης

30€

Απόφραξη νιπτήρα

20€

Απόφραξη μπανιέρας

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

40€

Έλεγχος με κάμερα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

15€

Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης καθώς και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μέσων στην Ελλάδα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, τα οποία ανανεώνονται διαρκώς πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη απόδοση στις αποφράξεις, εξοικονομώντας χρόνο παρέχοντας όμως την ίδια ποιότητα δουλειάς. Στόχος μας η βέλτιστη λύση σε κάθε βλάβη.

Αποφράξεις Πάντα δίπλα σας!

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτει συνεργεία αποφράξεων σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη. Επομένως, είτε βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, είτε σε κάποιο προάστιο, είτε οπουδήποτε κοντά στο λεκανοπέδιο Αττικής, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, άμεσα όλο το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις είτε πρόκειται για ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσια, νοσοκομεία, καταστήματα κ.α.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Συντήρηση αποχετεύσεων

Διατηρώντας τα φρεάτια και το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρό, προλαβαίνετε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειές τους, όπως για παράδειγμα την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων αλλά και το υψηλό και ανεπιθύμητο κόστος επισκευής του. Η Αποφράξεις Αντωνίου εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα συντηρεί τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης, απομακρύνοντας κάθε πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει το μηνιαίο καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας με αποτελεσματικό τρόπο. Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται, αποτρέποντας το φράξιμο. Παρόλα αυτά η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα και σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Twitter Facebook