Αποφράξεις Γλυφάδα

από 20€ έως 40€

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό Γλυφάδα

35€

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Γλυφάδα

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών Γλυφάδα

35€

Απόφραξη λεκάνης Γλυφάδα

30€

Απόφραξη νιπτήρα Γλυφάδα

20€

Απόφραξη μπανιέρας Γλυφάδα

25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Γλυφάδα

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών Γλυφάδα

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας Γλυφάδα

30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών Γλυφάδα

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό Γλυφάδα

40€

Έλεγχος με κάμερα Γλυφάδα

40€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό Γλυφάδα

15€

Αποφράξεις Γλυφάδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Έχοντας σαν κύριο μέλημα μας την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη αποκαθιστούμε κάθε βλάβη με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιπλέον, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη όλες οι χρεώσεις μας παραμένουν σταθερές, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εξυπηρέτηση σε εμάς δεν είναι απρόσωπη αλλά μια σχέση που διαρκεί στο χρόνο.
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Αποφράξεις Γλυφάδα
24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης καθώς και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μέσων στην Ελλάδα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, τα οποία ανανεώνονται διαρκώς πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη απόδοση στις αποφράξεις, εξοικονομώντας χρόνο παρέχοντας όμως την ίδια ποιότητα δουλειάς. Στόχος μας η βέλτιστη λύση σε κάθε βλάβη.

Αποφράξεις Γλυφάδα Πάντα δίπλα σας!

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτει συνεργεία αποφράξεων σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Γλυφάδας με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη. Επομένως, είτε βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, είτε σε κάποιο προάστιο, είτε οπουδήποτε κοντά στο λεκανοπέδιο Γλυφάδας, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, άμεσα όλο το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις είτε πρόκειται για ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσια, νοσοκομεία, καταστήματα κ.α.

Γιατί να επιλέξετε
Αποφράξεις Αντωνίου

Διαθέτουν το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα
Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εξέλιξη.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Ταχύτατος χρόνος εξυπηρέτησης.
Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Χαμηλό κόστος, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.
Επίλυση κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της.

Συντήρηση αποχετεύσεων

Διατηρώντας τα φρεάτια και το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρό, προλαβαίνετε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειές τους, όπως για παράδειγμα την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων αλλά και το υψηλό και ανεπιθύμητο κόστος επισκευής του. Η Αποφράξεις Αντωνίου εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα συντηρεί τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης, απομακρύνοντας κάθε πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει το μηνιαίο καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας με αποτελεσματικό τρόπο. Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται, αποτρέποντας το φράξιμο. Παρόλα αυτά η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα και σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Απόφραξη φρεατίου Γλυφάδα

Τα φρεάτια είναι οι χώροι που καταλήγουν τα δίκτυα των κατοικιών και των καταστημάτων και εξυπηρετούν τα ακάθαρτα και τα όμβρια ύδατα. Επικοινωνούν με τους υπόγειους αγωγούς και στο άνοιγμα τους έχουν μια σχάρα, ώστε να εμποδίζουν τα σκουπίδια να εισέρχονται στο εσωτερικό τους. Η φραγή των φρεατίων είναι συχνό φαινόμενο σε όλη την Γλυφάδα.
Το βούλωμα των φρεατίων οφείλεται συνήθως στην κακή κατασκευή ή στην παλαιότητα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Επιπλέον, πολλές φορές οι σωλήνες γεμίζουν από συντρίμμια δομικών υλικών όπως: άμμο, χώμα, τσιμέντο, πέτρες και μπάζα. Συχνό φαινόμενο αποτελεί και η ανάπτυξη από ρίζες δέντρων μέσα στο εσωτερικό των φρεατίων που εμποδίζει την ομαλή ροή των υδάτων. Αποτέλεσμα των βουλωμένων φρεατίων αποτελεί η έντονη δυσοσμία και η υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών. Ο τρόπος απόφραξης ενός φρεατίου ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το φρεάτιο και τη φύση του προβλήματος.

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αποφράξεις φρεατίων μπορεί να πραγματοποιηθούν με: ριζοκοπτικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης, αντλίες για άντληση υδάτων, το πιο σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κριθεί απαραίτητο στη δική σας περίπτωση.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό Γλυφάδα => 35€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις φρεατίων και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση των φρεατίων σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια συντήρηση.
Αποφράξεις Γλυφάδα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Γλυφάδα

Η απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας συναντάται συχνά τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι απόφραξης του νεροχύτη με πιο συνηθισμένους: τα λίπη, το σαπούνι και το λάδι που συσσωρεύονται στους σωλήνες. Η δυσοσμία είναι η πρώτη ένδειξη φραγής του νεροχύτη της κουζίνας. Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα χημικά διαλύματα απόφραξης νεροχύτη, η εταιρεία μας όμως δεν τα συστήνει καθώς η χρήση τους προκαλεί ζημιά στους σωλήνες.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας => 30€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις κουζίνας και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Για αποτελεσματική και άμεση λύση του προβλήματος μπορείτε να καλέσετε τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Αντωνίου όπου θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα σας. Απαλλάσσοντας σας μια και καλή από δυσοσμίες και πλημμύρες.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη κάθετης κουζίνας Γλυφάδα

Τα απορρίμματα μπορούν να δημιουργήσουν συσσωρεύσεις στις κάθετες αποχετεύσεις της κουζίνας και να προκαλέσουν υπερχειλίσεις στους νεροχύτες. Τα τρόφιμα που είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις της κουζίνας είναι: λάδια, λίπη, φλούδες πατάτας, κελύφη αυγών και κατακάθια καφέ. Η έντονη δυσάρεστη οσμή στη κουζίνα οφείλεται στην υπερβολική ανάπτυξη των βακτηρίων στην αποχέτευση και είναι η πιο σύνηθες ένδειξη φραγμένης κάθετης κουζίνας. Καθώς η αποχέτευση της κουζίνας είναι συνδεδεμένη σε πολλά σημεία, μια εμπλοκή σε μια αποχέτευση μπορεί να επηρεάσει και τις υπόλοιπες. Η χρήση χημικών διαλυμάτων απόφραξης, δρα αναποτελεσματικά για τους σωλήνες καθώς προκαλεί ζημιά στην επιφάνεια των σωλήνων με αποτέλεσμα τη διάβρωση.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη κάθετη κουζινών => 35€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις κουζινών και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Είναι σημαντικό να διατηρείται καθαρό το σύστημα κάθετης κουζινών για να αποφύγετε τη δημιουργία συσσωρεύσεων στην αποχέτευση. Η Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να σας προσφέρουν συμβόλαιο συντήρησης σε μηνιαία, εξάμηνη είτε ετήσια βάση. Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για το τι σας εξυπηρετεί και πάντοτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη νιπτήρα Γλυφάδα

Είναι λογικό, κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε πρόβλημα βουλώματος νιπτήρα, λόγω της καθημερινής χρήσης τους. Συνήθως το βούλωμα του νιπτήρα προκαλείται από: υπολείμματα σαπουνιού, τρίχες αλλά και μικρά σκουπίδια που μπορεί να τρυπώσουν τις σωληνώσεις. Αρκετές φορές η βλάβη προκαλείται από κακοτεχνίες κατά την τοποθέτηση των σωληνώσεων. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά ο νιπτήρας είναι το σιφόνι δαπέδου. Αν παρατηρήσετε, λοιπόν, μυρωδιά στο σιφόνι του μπάνιο είναι ένδειξη ότι το σιφόνι δεν τραβάει επαρκώς τα ύδατα από το νιπτήρα.
Υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του βουλωμένου νιπτήρα όπως ξεβούλωμα με: βεντούζα, καυτό νερό, ξύδι και μαγειρική σόδα και σύρμα. Ένας άλλο τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε χημικά αποφρακτικά διαλύματα. Κάτι το οποίο ΔΕΝ συστήνουμε καθώς η χρήση τους προκαλεί προβλήματα στην επιφάνεια των σωληνώσεων και προκαλεί διάβρωση.
Αν έχετε δοκιμάσει κάθε φυσικό τρόπο και δεν βλέπετε αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει πως η φραγή δεν είναι επιφανειακή και χρειάζεστε αποφρακτικό συνεργείο. Καλέστε μας και ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει άμεσα κοντά σας. Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη νιπτήρα => 20€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις νιπτήρα και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη μπανιέρας Γλυφάδα

Το βούλωμα της μπανιέρας προκαλείται κυρίως από τρίχες που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι και τα λίπη από σαπούνια, χώματα και ακαθαρσίες , ακόμα και μικροαντικείμενα που καταλήγουν στο σιφόνι. Προσοχή, ειδικά τους θερινούς μήνες είναι πολύ πιθανό να βουλώσει η μπανιέρα σας λόγω των συχνών ντουζ όπου λίπη από σαπούνια και τρίχες, καθώς και άμμος συσσωρεύονται στις σωληνώσεις. Τέλος, η φραγή μπορεί να οφείλεται στην παλαιότητα των σωληνώσεων καθώς και σε κακή εγκατάσταση.
Αν έχετε παρατηρήσει βούλωμα στην μπανιέρα σας τότε πρέπει να δράσετε άμεσα καλώντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο απόφραξης, καθώς το πρόβλημα όσο το αφήνεται τόσο θα χειροτερεύει. Εκτός από τις έντονες δυσοσμίες μιας βουλωμένης μπανιέρας, τα λιμνάζοντα νερά την ώρα του μπάνιου είναι επιβλαβή για την υγεία σας. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της φραγής είναι να μας καλέσετε άμεσα.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη μπανιέρας => 25€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις μπανιέρας και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Γλυφάδα

Λίπη από σαπούνια και απορρυπαντικά, τρίχες, σκόνες και μικρά σκουπίδια αποτελούν την κύρια αιτία ενός βουλωμένου σιφονιού μπάνιου, καθώς με το καιρό συσσωρεύονται στο σιφόνι δαπέδου. Στο σιφόνι του μπάνιου καταλήγουν όλα τα νερά από τη ντουζιέρα/μπανιέρα, το νιπτήρα ακόμα και από το πλυντήριο. Η πρώτη ένδειξη ότι το σιφόνι έχει βουλώσει είναι όταν κατά τη διάρκεια του μπάνιου τα νερά υπερχειλίζουν και υποχωρούν αργά. Επίσης, μπορεί να παρατηρήσετε δυσοσμίες στην αποχέτευση του μπάνιου ή/και του πλυντηρίου.
Αν έχετε παρατηρήσει κάποια βλάβη στο σιφόνι του μπάνιο καλέστε άμεσα την Αποφράξεις Αντωνίου. Η εταιρεία μας, διαθέτει τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να επαναφέρουν το σιφόνι σας στην αρχική του κατάσταση άμεσα και αποτελεσματικά.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη σιφονιού μπάνιου => 30€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις σιφονιού και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη κάθετη τουαλετών Γλυφάδα

Το αποχετευτικό σύστημα είτε αφορά οικιακό, είτε επαγγελματικό χώρο είναι φτιαγμένο για να δέχεται τον όγκο συγκεκριμένων απορριμμάτων. Τα απορρίμματα μπορούν να δημιουργήσουν συσσωρεύσεις στις κάθετες αποχετεύσεις της τουαλέτας και να μπλοκάρουν τη ροή υδάτων. Χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, τρίχες, πάνες, σερβιέτες, χαρτιά από συσκευασίες, παιχνίδια κ.α μπορούν να βουλώσουν το σύστημα κάθετη τουαλετών.
Συνήθως τα προβλήματα στο σύστημα κάθετη τουαλετών, είναι σχεδόν απαρατήρητα. Αρχικά το νερό αποστραγγίζεται αργά από την αποχέτευση. Όταν το πρόβλημα επιδεινωθεί και βουλώσει τελείως, το αποτέλεσμα θα είναι υπερχειλισμένα νερά τουαλέτας ή στάσιμα νερά στον νιπτήρα, τη μπανιέρα ή το ντους. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά μια βλάβη στο σύστημα κάθετης τουαλετών καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου. Ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο θα φτάσει γρήγορα κοντά σας και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα, θα αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη κάθετη τουαλετών => 35€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις κάθετης τουαλετών και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Είναι σημαντικό να διατηρείται καθαρό το σύστημα κάθετης τουαλετών για να αποφύγετε τη δημιουργία συσσωρεύσεων στην αποχέτευση. Η Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να σας προσφέρουν συμβόλαιο συντήρησης σε μηνιαία, εξάμηνη είτε ετήσια βάση. Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για το τι σας εξυπηρετεί και πάντοτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Απόφραξη υδρορροών βεράντας Γλυφάδα

Υδρορροή είναι το σημείο που παροχετεύονται τα ύδατα της βεράντας. Πιο αναλυτικά, είναι η κτιριακή κατασκευή όπου συλλέγει τα όμβρια ύδατα και τα απομακρύνει στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Λόγω του ότι οι υδρορροές βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο και εκτίθενται, αποτελούν ένα από τα πιο ευπαθή μέρη ενός κτιρίου. Γι αυτό το λόγω και βουλώνουν πολύ εύκολα και απαιτούν συχνότερη απόφραξη σε σχέση με τους εσωτερικούς σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου.
Η απόφραξη υδρορροών βεράντας είναι συνηθισμένο φαινόμενο κατά τη χειμερινή περίοδο λόγω της συσσώρευσης φύλλων από φυτά που έχουμε στη βεράντα μας, αλλά και από δέντρα και φυτά της γύρω περιοχής καθώς και σκουπίδια που φέρνει ο άνεμος. Επίσης, μια ξαφνική μπόρα καθώς και χιόνι μπορεί συσσωρεύσουν απότομα διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο σωλήνας. Ένας ακόμα λόγος για απόφραξη υδρορροής βεράντας είναι η ανακατασκευή ή κατασκευή κτιρίου, όπου διάφορα οικοδομικά υλικά συσσωρεύονται στις σωληνώσεις όπως: κομμάτια από πλακίδια, τσιμέντο, στόκος κ.α. Μια κακή κατασκευή των σωληνώσεων μπορεί, επίσης, να προκαλέσει βλάβη.
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της απόφραξης υδρορροών βεράντας είναι η πρόληψη. Γι’ αυτό συνίσταται συχνό σκούπισμα και καθαρισμός της βεράντας.
Αν παρόλα αυτά εσείς παρατηρήσετε κάποιο βούλωμα στην υδρορροή της βεράντας σας τότε πρέπει να δράσετε άμεσα για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως πλημμύρες. Καλέστε την εταιρεία μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα φτάσει αμέσως κοντά σας.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη υδρορροών βεράντας => 30€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις υδρορροών βεράντας και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Απόφραξη κάθετη υδρορροών Γλυφάδα

Υδρορροή είναι το σημείο που παροχετεύονται τα ύδατα της βεράντας. Πιο αναλυτικά, είναι η κτιριακή κατασκευή όπου συλλέγει τα όμβρια ύδατα και τα απομακρύνει στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Υπάρχουν δύο είδη υδρορροών: (α) οι οριζόντιες υδρορροές που συναντάμε σε μπαλκόνια, βεράντες και αυλές (όπως αναφέρονται και στην απόφραξη υδρορροών) και (β) οι κάθετες υδρορροές που συναντάμε κυρίως σε γωνίες ταρατσών ή μπαλκονιών σε ορόφους κτιρίου. Λόγω του ότι οι υδρορροές βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο και εκτίθενται, αποτελούν ένα από τα πιο ευπαθή μέρη ενός κτιρίου. Γι αυτό το λόγω και βουλώνουν πολύ εύκολα και απαιτούν συχνότερη απόφραξη σε σχέση με τους εσωτερικούς σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου.
Αν παρατηρήσετε κάποιο βούλωμα στην υδρορροή τότε πρέπει να δράσετε άμεσα για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως πλημμύρες. Καλέστε την εταιρεία μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα φτάσει αμέσως κοντά σας.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Απόφραξη κάθετη υδρορροών => 35€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στις αποφράξεις κάθετης υδρορροών και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό Γλυφάδα

Μια βουλωμένη αποχέτευση ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για την υγεία, καθότι αναπτύσσεται μούχλα, από τα βακτήρια που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις εξαιτίας της εμπλοκής του νερού και της μη φυσιολογικής του ροής. Αυτό έχει συνέπειες στον άνθρωπο ιδίως σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Ο συνήθης ύποπτος για τις βουλωμένες αποχετεύσεις είναι το χαρτί υγείας. Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια αποφράξεων ήρθαμε αντιμέτωποι και με άλλα αντικείμενα όπως: πάνες, σερβιέτες, ρούχα, μπουκάλια, ακόμα και περιοδικά. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσής σας είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη κάθε βλάβης.
Ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα (μηχάνημα υδροβολής), αποτελεί την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Όπου κριθεί απαραίτητο η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, χρησιμοποιεί τα τελευταία τεχνολογικά μέσα προκειμένου να αντιμετωπίσει το δικό σας πρόβλημα, είτε με τη χρήση διαγνωστικής κάμερας, πομπού ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση της διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζουμε το ακριβές σημείο που έφραξε τις σωληνώσεις και δυσκολεύει την έλευση του νερού. Έτσι επεμβαίνουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.
Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό =>15€
Η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα σε τακτική βάση, είναι ότι χρειάζεται ο χώρος σας για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα φραξίματος. Η εταιρεία μας διαθέτει την επιλογή μηνιαίας, εξαμηνιαίας ακόμα και ετήσιας συντήρησης. Αναλαμβάνουμε και προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων, καθώς και καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης. Τέλος, μπορεί να γίνει άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες. Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη και για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό => 40€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στον καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό και αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Καθαρισμός αποχέτευσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου, Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου

Έλεγχος με κάμερα Γλυφάδα

Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ο σωλήνας αποχέτευσης δεν είναι εμφανής και είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί η όποια βλάβη. Η διάγνωση με κάμερα αποτελεί την καλύτερη λύση όσον αφορά βλάβες στις αποχετεύσεις , καθώς δεν χρειάζεται να σκάψετε εξοικονομώντας σας έτσι και χρόνο και χρήμα.
Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα στην Ελλάδα. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δύσκολες περιπτώσεις βλάβης, όπου χρειάζεται να έχουμε ακριβή εικόνα του εσωτερικού των σωληνώσεων σας. Η υπέρυθρη κάμερα υψηλής ευκρίνειας εισάγεται στο αποχετευτικό σύστημα. Ο εύκαμπτος άξονας της κάμερας εισέρχεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων καταγράφοντας τις συνθήκες και την κατάσταση των σωληνώσεων αυτών, ούτως ώστε να μπορεί να εντοπιστεί το ακριβές σημείο που προκάλεσε ενδεχόμενη βλάβη, όπως σπάσιμο ή φράξιμο, καθίζηση σωλήνων κ.α. Μετά τον εντοπισμό, η απόφραξη γίνεται χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τεχνικά μέσα και εργαλεία. Σε κάθε περίπτωση θα σας προσφέρουμε τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη λύση.
Έλεγχος με κάμερα => 50€
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στον καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων όπως και στις αποφράξεις παντός τύπου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Η διάγνωση με κάμερα μας επιτρέπει να δούμε την ακριβή αιτία του φραξίματος της αποχέτευσης, την κατάληξη της αποχέτευσης αυτής καθώς και το ακριβές σημείο της διαρροής, με αποτέλεσμα να δοθεί η βέλτιστη λύση.
Διάγνωση με κάμερα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Άντληση υδάτων Γλυφάδα

Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας έρχεται αντιμέτωπη με έντονα καιρικά φαινόμενα που πολλές φορές οδηγούν σε πλημμύρες, ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο Γλυφάδας. Μετά από έντονες βροχοπτώσεις τόσοι οικιακοί όσο και επαγγελματικοί χώροι πλημμυρίζουν λόγω βλάβης στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης. Σε περίπτωση πλημμύρας τα υπόγεια, τα φρεάτια αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι γεμίζουν, γεγονός που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους. Η στασιμότητα του νερού στις σωληνώσεις δημιουργεί βακτήρια που με τη σειρά τους προκαλούν μούχλα προκαλώντας διάφορα προβλήματα τόσο στην περιουσία σας όσο και στην υγεία σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε ευπαθής ομάδα και αντιμετωπίζετε χρόνιες αλλεργίες.
Η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει άντληση ακάθαρτων υδάτων και μη, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια για κάθε πληγέντα χώρο στην Γλυφάδα. Καλέστε μας και μια ομάδα από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας φτάνει άμεσα στο χώρο σας για να σας απαλλάξει από κάθε είδους βλάβη, αντλώντας νερό από υπόγεια, φρεάτια και κλειστούς χώρους οι οποίοι έχουν δεχθεί εισροή μεγάλου όγκου νερού. Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, αντλούμαι το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ αλλά και ανελκυστήρες μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνοντας μεγάλες επιφάνειες και ικανοποιώντας του πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Άντληση υδάτων άμεσα και αποτελεσματικά
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Άντληση υδάτων 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις Γλυφάδα

 • Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα έντομα;
 • Θέλετε να απαλλαγείτε από κατσαρίδες;

Τα μικρόβια είναι υπεύθυνα για πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας που μπορούν να προκαλέσουν σε ευπαθείς ομάδες. Έτσι λοιπόν, δημιουργείται η ανάγκη για απολύμανση και απεντόμωση σε πολυκατοικίες, σπίτια, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες ώστε οι χώροι να παραμένουν καθαροί.
Η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά απολυμάνσεις/ απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα απολύμανσης/απεντόμωσης, απαλλάσσοντας σας μια και καλή από κάθε είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με απομακρύνοντας μικρόβια και παράσιτα μια για πάντα. Αναλόγως με το μικρόβιο ή το έντομο που σας ταλαιπωρεί και την προσβολή η οποία έχει προκληθεί στο χώρο, θα επιλέξουμε και την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησης του, αφήνοντας το χώρο σας καθαρό και απολυμασμένο.
Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα (εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον, η Αποφράξεις Αντωνίου εξολοθρεύουν άμεσα και αποτελεσματικά: έντομα, κατσαρίδες, ψύλλους, μυρμήγκια, ποντικούς κ.α.
Απολυμάνσεις από 10 €
Η επαγγελματική απολύμανση σε μεγάλη κλίμακα είναι απαραίτητη για βιοτεχνίες, αποθήκες, καταστήματα και χώρους εστίασης.
Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, αναλαμβάνει:

 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις βιοτεχνιών
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις εργοστασίων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις βιομηχανικών χώρων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις γραφείων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις καταστημάτων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις υπόγειων χώρων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις επαγγελματικών parking
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις κατοικιών
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις διαμερισμάτων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις μπαλκονιών
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις εξοχικών
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις ισόγειων κατοικιών
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις ημιυπογείων
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις μονοκατοικιών

Σε περίπτωση απολύμανσης/απεντόμωσης εταιρειών, δε διακόπτεται η ομαλή λειτουργεία της επιχείρησης σας.
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Ειδικεύεται, επίσης, και στις απολυμάνσεις/απεντομώσεις. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα και ασφαλέστερα προϊόντα της αγοράς λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις απολυμάνσεις/απεντομώσεις. Στόχος μας είναι να απαλλαχτείτε μόνιμα από μικρόβια και παράσιτα με τρόπο ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Για Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις πάντα δίπλα σας!

Μυοκτονίες Γλυφάδα

Η παρουσία εντόμων και παρασίτων είναι αρκετά ενοχλητική και μπορεί να επιφέρει επιβλαβείς συνέπειες για την υγεία σας. Τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, ο σκόρος, τα κουνούπια, οι μύγες, τα ποντίκια είναι μερικοί από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τους οποίους μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι καθημερινά.
Η Αποφράξεις Αντωνίου, πέραν από τις απολυμάνσεις/απεντομώσεις αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά και μυοκτονίες σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα μυοκτονίας, απαλλάσσοντας σας μια και καλή από κάθε είδους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την αποτελεσματική απομάκρυνση τρωκτικών και παρασίτων από κάθε χώρο, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και πάντα με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον. Αναλόγως με το τρωκτικό/παράσιτο που σας ταλαιπωρεί και την προσβολή η οποία έχει προκληθεί στο χώρο, θα επιλέξουμε και την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησης του, αφήνοντας το χώρο σας καθαρό και απολυμασμένο.
Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, εξυπηρετεί τις μυοκτονίες σε:

 • Βιοτεχνίες
 • Εργοστάσια
 • Βιομηχανικούς χώρους
 • Γραφεία
 • Καταστήματα
 • Υπόγειους χώρους
 • Επαγγελματικά parking
 • Κατοικίες
 • Διαμερίσματα
 • Μπαλκόνια
 • Ισόγειες κατοικίες
 • Εξοχικά
 • Ημιυπόγεια
 • Μονοκατοικίες

Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα (εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον, η Αποφράξεις Αντωνίου εξολοθρεύουν άμεσα και αποτελεσματικά: έντομα, κατσαρίδες, ψύλλους, μυρμήγκια, ποντικούς κ.α.
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Ειδικεύεται, επίσης, και στις απολυμάνσεις/απεντομώσεις/μυοκτονίες. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα και ασφαλέστερα προϊόντα της αγοράς λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις απολυμάνσεις/απεντομώσεις. Στόχος μας είναι να απαλλαχτείτε μόνιμα από μικρόβια και παράσιτα με τρόπο ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Συντηρήσεις Γλυφάδα

Οι σωληνώσεις των αποχετεύσεων γεμίζουν με διάφορα απόβλητα στο εσωτερικό τους κατά τη διάρκεια του χρόνου. Είναι γνωστόν πως ένα βουλωμένο φρεάτιο προκαλεί έντονη δυσοσμία και υπερχείλιση ακάθαρτων υγρών, με αποτέλεσμα ζημιών τόσο στην περιουσία όσο και στην υγεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στις πρώτες ενδείξεις, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να μεγαλώνει και η αντιμετώπιση του να κοστίζει ολοένα και περισσότερο χρόνο και χρήμα. Η πρόληψη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση. Η τακτική προληπτική συντήρηση εξασφαλίζει την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης και μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες για την εμφάνιση κάποιας βλάβης στο μέλλον.
Διατηρώντας τα φρεάτια και το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρό, προλαβαίνετε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειές τους, όπως για παράδειγμα την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων αλλά και το υψηλό και ανεπιθύμητο κόστος επισκευής του. Η Αποφράξεις Αντωνίου εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα συντηρεί τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης, απομακρύνοντας κάθε πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει το μηνιαίο καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας με αποτελεσματικό τρόπο. Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται, αποτρέποντας το φράξιμο. Παρόλα αυτά η συχνότητα της συντήρησης, εξαρτάται άμεσα από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή του. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα και σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.
Η Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες που μαζί με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα μπορούν να σας προσφέρουν την βέλτιστη λύση. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και αμέσως ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει στο χώρο σας. Κατόπιν εξέτασης και ελέγχου από τους ειδικούς επαγγελματίες θα φροντίσουμε για την βέλτιστη λύση με αποκλεισμό επανεμφάνισης του ίδιου προβλήματος. Η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τα αποφρακτικά μέσα που χρειάζονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Συντήρηση αποχέτευσης
Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις. Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της, άμεσα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.