Πάντα

Δίπλα σας

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων.

Γιατί εμείς δεν φωνάζουμε απλά ότι είμαστε οι καλύτεροι, το δείχνουμε έμπρακτα με την παροχή υπηρεσιών μας.

01. Ποιοί είμαστε

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα

Για πάνω από τρεις δεκαετίες η Αποφράξεις Αντωνίου, είναι πρώτη στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμό αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Ειδικεύεται, επίσης, και στις απολυμάνσεις/απεντομώσεις και μυοκτονίες. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στην Ελλάδα αποτελεί την καλύτερη λύση για να αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας πρόβλημα, όσον αφορά τις αποφράξεις.

02. Στόχος μας

Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών

Στόχος μας είναι η επίλυση της κάθε βλάβης με αποκλεισμό επανεμφάνισης της και στις καλύτερες χρεώσεις της αγοράς.
Στην εταιρεία έχουμε σαν κύριο μέλημα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε του πρόβλημα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε σταθερές χρεώσεις χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις. Η εμπιστοσύνη που χτίζεται μεταξύ των επαγγελματιών που διαθέτει η Αποφράξεις Αντωνίου και του πελάτη διασφαλίζει τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

03. Όραμα

Η σχέση που χτίζεται με τους πελάτες μας είναι ουσιώδης και μακροχρόνια.

Όραμα μας να είμαστε η καλύτερη εταιρεία στο χώρο των Αποφράξεων, με το πιο ειδικευμένο προσωπικό, τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά τεχνολογικά μέσα, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς φροντίζοντας κάθε φορά τον πελάτη και εξαλείφοντας οριστικά το όποιο του πρόβλημα.
Γιατί εμείς δεν φωνάζουμε απλά ότι είμαστε οι καλύτεροι, το δείχνουμε έμπρακτα στις παροχές υπηρεσιών μας.

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Άμεση εξυπηρέτηση

Η Αποφράξεις Αντωνίου εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα και προσφέρει απλόχερα τις καλύτερες λύσεις. Για μόνιμη απαλλαγή βλαβών σε αποφράξεις, αποχετεύσεις, άντληση υδάτων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Όλες οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων προσφέρονται ολόκληρο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Twitter Facebook