ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ 700 394 phoenixdaap

Το κομμωτήριο είναι «ιερό» για πολλές γυναίκες, οι οποίες περιμένουν με λαχτάρα τη μέρα που θα αφιερώσουν στον εαυτό και στη περιποίηση τους. Αν άσχημες μυρωδιές βγαίνουν από την αποχέτευση ή αν τη στιγμή του λουσίματος προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο του κομμωτηρίου, οι συνέπειες θα κοστίσουν στον ιδιοκτήτη. Τόσο σε κόστος όσο και σε πελατεία.

Αν είστε κομμωτής λοιπόν, και επιθυμείτε να προσφέρετε άρτιες υπηρεσίες στους πελάτες σας, φροντίστε να λύσετε το όποιο πρόβλημα αποχέτευσης, πριν ακόμα παρουσιαστεί. Πως; Είναι απλό, η Εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» αναλαμβάνει σε μηνιαία βάση συντήρηση και καθαρισμό της δικής σας αποχέτευσης. Μην ανησυχείτε για το κόστος, καθώς οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και οι καλύτερες της αγοράς. Καλέστε μας και ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει άμεσα κοντά σας για να μελετήσει το αποχετευτικό δίκτυο και να σας προτείνει ένα πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες αποκλειστικά. Ένα συμβόλαιο σε μηνιαία ή εξάμηνη βάση, θα εξασφαλίσει σιγουριά για την αποχέτευση, απαλλάσσοντας σας από περιττό άγχος και ανησυχία.

Εσείς, σαν κομμωτής, ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό αντρών και γυναικών και αφήστε τα υπόλοιπα στους επαγγελματίες της εταιρείας «Αποφράξεις Αντωνίου».

Αποφράξεις Αντωνίου – δίπλα στους επαγγελματίες