ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΠΙΑ!

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΠΙΑ!

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΠΙΑ! 1200 1200 phoenixdaap

Η κατσαρίδα είναι ο χειρότερος εχθρός της νοικοκυράς και όχι μόνο. Είναι γνωστό ότι πολλαπλασιάζονται πολύ εύκολα και είναι, επίσης, πολύ ανθεκτικές. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ισχυρίζονται ότι σε μια επικείμενη καταστροφή του κόσμου, μόνο οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν. Συνήθως φωλιάζουν στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων και μέσω αυτών εισβάλλουν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, αναζητώντας τροφή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κρύβονται σε ρωγμές και ανοίγματα που υπάρχουν, γι’ αυτό και δεν τις συναντάς συχνά. Στο πέρασμα τους όμως αφήνουν περιττώματα και μια δυσάρεστη οσμή, μαρτυρώντας την παρουσία τους στο χώρο.

Οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο, γιατί αλλοιώνουν τα τρόφιμα και κουβαλούν παθογόνους οργανισμούς κουβαλώντας σοβαρές ασθένειες όπως: σαλμονέλα, γαστρεντερίτιδα, τύφο κ.α. Η επαφή με τα περιττώματα τους μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, από άσθμα μέχρι και έκζεμα. Για αυτούς τους λόγους, πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

Για να κρατήσετε τις κατσαρίδες μακριά από το χώρο σας, θα πρέπει να:

  • Καθαρίζετε συχνά τους χώρους με απορρυπαντικά.

  • Πετάτε παλιά αντικείμενα, που θεωρείτε ότι μπορούν εκεί μέσα να φωλιάσουν κατσαρίδες.

  • Κλείνετε τα ανοίγματα γύρω από τις σωληνώσεις.

  • Κλείνετε ρωγμές και ανοίγματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι.

  • Διορθώνετε άμεσα τυχόν διαρροές σωληνώσεων.

  • Καθαρίζετε πολύ καλά τα ντουλάπια τροφίμων, τα συρτάρια και τους πάγκους από ψίχουλα και υπολείμματα τροφών, όπως και από τη ζάχαρη που αποτελεί πόλο έλξης για τις κατσαρίδες.

  • Κλείνετε πολύ καλά τάπερ που περιέχουν τροφή.

  • Διατηρείτε καθαρό το νεροχύτη από υπολείμματα τροφών και φροντίστε να μην συσσωρεύονται άπλυτα πιάτα.

Θέτοντας σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω μειώνονται οι πιθανότητες να εισβάλλουν κατσαρίδες στο χώρο σας. Για να ελαχιστοποιήσετε όμως κι άλλο την πιθανότητα εισβολής κατσαρίδων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να κάνετε τακτικά συντήρηση και καθαρισμό στις αποχετεύσεις. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, είναι στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψει και να σας παρέχει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Αναλαμβάνει, επίσης, απεντομώσεις, κατοικιών ή και επαγγελματικών χώρων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλέστε μας τώρα και κλείστε ένα ραντεβού!