Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για απολύμανση σε πολυκατοικίες

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για απολύμανση σε πολυκατοικίες

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για απολύμανση σε πολυκατοικίες 1688 949 phoenixdaap

Τα τρωκτικά και τα έντομα είναι φορείς μολύνσεων και ασθενειών. Οι κατσαρίδες, συγκεκριμένα, εκτός του ότι μολύνουν τα τρόφιμα, μπορούν να μεταφέρουν με το σώμα τους βακτήρια και ιούς στους χώρους της πολυκατοικίας. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να παραμείνετε όσο γίνεται μακριά από τρωκτικά και έντομα τότε θα πρέπει να κάνετε απολύμανση στην πολυκατοικία σας τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η συχνότητα εξαρτάται πάντα από το ιστορικό και την παλαιότητα του κτηρίου.

Μεγάλη έξαρση τρωκτικών και εντόμων παρατηρείται την Άνοιξη, γι’ αυτό και είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσετε απολύμανση στην πολυκατοικία σας. Η απολύμανση πολυκατοικιών αποτελείται από δύο μέρη, την απεντόμωση και τη μυοκτονία. Η απεντόμωση γίνεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (διάδρομοι στους ορόφους, ασανσέρ, γκαράζ, λεβητοστάσιο και κλιμακοστάσιο), καθώς και τα φρεάτια και τους φωταγωγούς και αφορά όλα τα έντομα που μετακινούνται περπατώντας, δηλαδή κατσαρίδες, αράχνες κλπ. Η μυοκτονία αφορά την καταπολέμηση των ποντικιών και των αρουραίων. 

Αν υπάρχει ιστορικό εντόμων, πχ έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν συγκεκριμένα έντομα στους εξωτερικούς χώρους όπως ψύλλοι, θα πρέπει να ενημερωθεί το συνεργείο για να προβεί προληπτικά στη αντιμετώπιση κι αυτών των εντόμων χρησιμοποιώντας τη κατάλληλη μέθοδο απολύμανσης.

Η εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» είναι πάντα στη διάθεση σας, για κάθε είδους απολύμανση. Κλείστε τώρα το ετήσιο ραντεβού σας για απολύμανση πολυκατοικιών για να προλάβετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της εταιρείας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι άοσμα, ακίνδυνα και δεν λεκιάζουν.

Αποφράξεις Αντωνίου, δίπλα σας για κάθε απολύμανση