ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ 700 437 phoenixdaap

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά είδη χημικών αποφρακτικών καθαριστικών και είναι γεγονός ότι τα περισσότερα νοικοκυριά τα προτιμούν, προκειμένου να απαλλαχτούν γρήγορα από κάθε είδους βουλωμένες αποχετεύσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι η χρήση των χημικών διαλυμάτων προκαλεί ζημιά τόσο στις σωληνώσεις, όσο και στο περιβάλλον και κατ’ επέκταση στον ίδιο τον άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι χημικές αντιδράσεις αυτών των καθαριστικών μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση στα τοιχώματα των σωληνώσεων με αποτέλεσμα την αλλοίωση και καταστροφή τους. Επομένως, το πρόβλημα που στην αρχή έμοιαζε μικρό μετατρέπεται σε τεράστιο και για να επιλυθεί χρειάζεται περισσότερος χρόνος και χρήμα. Η δε ζημιά στο περιβάλλον είναι ανεπανόρθωτη, μιας και όλα αυτά τα χημικά θα καταλήξουν στο υπέδαφος. Τέλος, οι αναθυμιάσεις, που είναι αποτέλεσμα των χημικών καθαριστικών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Για τους πιο πάνω λόγους η χρήση αυτών των χημικών καθαριστικών θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν δε, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο χημικό καθαριστικό – σε συνεννόηση πάντα με έναν υδραυλικό – τότε θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης και να προτιμηθεί κάποιο χημικό διάλυμα φιλικό προς το περιβάλλον.

Για πιο σίγουρα και αποτελεσματικά αποτελέσματα και για μόνιμη λύση στις αποφράξεις, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης καθώς και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Είναι γεγονός, ότι η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αποφρακτικών μέσων στην Ελλάδα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, τα οποία ανανεώνονται διαρκώς πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη απόδοση στις αποφράξεις, εξοικονομώντας χρόνο παρέχοντας όμως την ίδια ποιότητα δουλειάς.

Όταν κριθεί απαραίτητο με τη χρήση διαγνωστικής κάμερας, εντοπίζεται το ακριβές σημείο φραγής των σωληνώσεων και γίνεται πλήρης αποκατάσταση.

Αποφράξεις Αντωνίου – Αποφράξεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.