Αποφράξεις Αντωνίου

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις: Μόνοι στο σπίτι ή με τη βοήθεια επαγγελματία;

Αποφράξεις: Μόνοι στο σπίτι ή με τη βοήθεια επαγγελματία; 750 500 anastasisyial

Ας υποθέσουμε ότι έχει βουλώσει ο νεροχύτης της κουζίνα σας. Τι κάνετε;

Α) Αγοράζετε κάποιο από τα χημικά αποφρακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά και ξεκινάτε τις δοκιμές.

Β) Δοκιμάζετε κάθε φυσική μέθοδο απόφραξης, για την οποία έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο ή σας την πρότειναν κάποιοι τρίτοι, γονείς ή φίλοι.

Γ) Καλείτε αμέσως κάποιον επαγγελματία.

Οι περισσότερες απαντήσεις θα είναι μεταξύ Α και Β. Και ο λόγος είναι συνήθως το οικονομικό κομμάτι. Μην ξεχνάτε όμως πως ένας επαγγελματίας μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση και να την αντιμετωπίσει με τον τρόπο που πρέπει, ενώ ένας δικός σας λανθασμένος χειρισμός μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα που θα κοστίσουν και σε χρόνο και σε χρήμα.

Είναι γεγονός ότι η «εμπειρία» μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων – είτε αφορά τους γονείς, είτε κάποιον γείτονα ή ακόμα και φίλο – αλλά και οι πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο μπορούν να σας πείσουν ότι είστε ικανοί και μπορείτε να ολοκληρώσετε μια απόφραξη νεροχύτη και μόνοι σας. Και όντως μπορείτε. Αν το πρόβλημα είναι μικρό και ανώδυνο. Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να γνωρίζετε καθώς δεν είστε σε θέση να μελετήσετε τους σωλήνες αποχέτευσης, ούτε έχετε την εμπειρία να κρίνετε αν χρήζει η βλάβη μεγαλύτερης διερεύνησης. Και καλά κάνετε και δεν ξέρετε. Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και βαθύτερο τότε αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε σε κάποιον επαγγελματία για να σας το λύσει. Και είναι κρίμα να σπαταλάτε χρήματα αγοράζοντας χημικά αποφρακτικά, τα οποία με το καιρό δημιουργούν πρόβλημα στις σωληνώσεις, αλλά και να αναλώνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε θέματα που μπορούν να λυθούν άμεσα και αποτελεσματικά από τους σωστούς επαγγελματίες.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε μπροστά από έναν βουλωμένο νεροχύτη καλέστε αμέσως έναν επαγγελματία. Καλέστε τις Αποφράξεις Αντωνίου.

Οι Αποφράξεις Αντωνίου αναγνωρίζοντας τα άγχη και τις ανησυχίες σας, σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς, απαλλάσσοντας σας από περιττά προβλήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Αντωνίου – Πάντα δίπλα σας

Ρίζες δέντρων εναντίον αποχέτευσης

Ρίζες δέντρων εναντίον αποχέτευσης 1200 1013 anastasisyial

Για να αναπτυχθούν οι ρίζες των δέντρων χρειάζονται υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Κι αυτά, βρίσκονται εν αφθονία στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Γι αυτό και οι ρίζες λατρεύουν να μεγαλώνουν και να εξαπλώνονται μέσα στο αποχετευτικό σύστημα. Οι ρίζες των δέντρων μπορεί να εκτείνονται μέσα στο έδαφος σε μήκος από 2 έως 7 φορές το ύψος τους. Αυτό πάει να πει ότι ένα δέντρο ύψους 5 μέτρων μπορεί να απλώσει ρίζες σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 35 μέτρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρονται οι σωληνώσεις και κατ΄επέκταση να μπλοκάρεται ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης.

Τα πρώτα προβλήματα από την εισβολή των ριζών δεν είναι τόσο φανερά, καθώς δημιουργούνται μικρές ρωγμές στο σωλήνα αποχέτευσης, που από μόνες τους δεν προκαλούν σοβαρό πρόβλημα. Αυτές οι ρωγμές όμως απελευθερώνουν υγρασία και θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κι άλλες μικρές ρίζες εντός του σωλήνα, που με τη σειρά τους αναπτύσσονται και εξαπλώνονται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό γίνεται συνέχεια μέχρι που σπάει ο σωλήνας αποχέτευσης προκαλώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και μεγαλύτερο κόστος επισκευής.

Τα πιο συχνά προβλήματα αποχέτευσης που προέρχονται από ρίζες δέντρων είναι:

 • Ρωγμές και θραύσεις σωληνώσεων: όπως εξηγήσαμε και πιο πάνω οι ρίζες αναπτύσσονται και εξαπλώνονται με την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στις σωληνώσεις. Καθώς όμως οι ρίζες πολλαπλασιάζονται ασκούν πίεση στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα να σπάσουν τελικά οι σωληνώσεις. Τότε θα πρέπει να αφαιρεθούν όλες οι ρίζες και τα ριζίδια και να γίνει αποκατάσταση σωληνώσεων ή να αποκατασταθούν οι παλιές.

 • Λύματα αποχετεύσεων: όσο αναπτύσσονται στο εσωτερικό των σωληνώσεων ρίζες τόσο θα παρεμποδίζεται η κανονική ροή του νερού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μπάνιο, νεροχύτες και τουαλέτα να φράξουν.

Αν εντοπίσετε το πρόβλημα από νωρίς και αφαιρέσετε τις ρίζες δέντρων τότε το κόστος και ο χρόνος επισκευής περιορίζεται, καθώς το πρόβλημα αντιμετωπίζεται σε αρχικό στάδιο και ίσως να μη χρειαστεί καν σκάψιμο. Αν όμως παρατηρείτε το πρόβλημα και απλώς το αφήνεται τότε θα φτάσει στο απροχώρητο και θα αναγκαστείτε να προβείτε σε άλλες πιο χρονοβόρες διαδικασίες, οι οποίες κοστίζουν.

Μη μένετε λοιπόν αδρανείς. Αν έχετε παρατηρήσει μεγάλα δέντρα έξω από το σπίτι σας, με ρίζες να προεξέχουν καλέστε αμέσως την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου. Ένα συνεργείο θα έρθει στο χώρο σας και θα προβεί σε εξέταση του προβλήματος και θα προτείνει λύσεις. Όπου χρειαστεί θα πραγματοποιηθεί και έλεγχος με κάμερα, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι.

Αποφράξεις Αντωνίου. Πάντα δίπλα σας.

Διακοπές… χωρίς «διακοπές»

Διακοπές… χωρίς «διακοπές» 1200 675 anastasisyial

Καθώς ο καιρός ανοίγει, όλο και περισσότεροι προσπαθούν να «κλέψουν» λίγες μέρες να πάνε διακοπές, έστω ένα σαββατοκύριακο, είτε στο εξοχικό τους, είτε σε κάποιο άλλο κοντινό τους μέρος. Στις διακοπές επιθυμία όλων είναι να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας. Το ίδιο φαντάζομαι και εσείς, ιδιώτης ή επιχειρηματίας, δεν έχει σημασία, γιατί αυτό το άρθρο μας αφορά όλους.

Πως θα σου φαινόταν αν έφευγες για ένα διήμερο στο εξοχικό σου και πηγαίνοντας εκεί είχες να αντιμετωπίσεις «επίθεση» τρωκτικών;

Εσύ που είσαι ξενοδόχος, πως θα ήταν αν κάποιος πελάτης, παραπονιόταν ότι ο χώρος του ξενοδοχείου δεν ήταν καθαρός, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με πολλά έντομα εντός του δωματίου του την ώρα που προσπαθούσε να χαλαρώσει;

Για να αποφύγεις τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις θα πρέπει να δράσεις προληπτικά, κάνοντας απολύμανση στο χώρο σου ΤΩΡΑ.

Η Εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους κ.α. Καλέστε άμεσα και σύντομα κάποιο από τα συνεργεία μας θα φτάσει κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης καθώς και οι μυοκτονίες πραγματοποιούνται μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάσουν την όποια άλλη δραστηριότητα σας εντός του χώρου στον οποίο γίνεται η απολύμανση/απεντόμωση/μυοκτονία.

Για διακοπές, χωρίς..διακοπές καλέστε τώρα την εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» για απολύμανση στο χώρο σας.

Έχει βουλώσει η τουαλέτα σας; Καλέστε έναν επαγγελματία

Έχει βουλώσει η τουαλέτα σας; Καλέστε έναν επαγγελματία 600 400 anastasisyial

Έχετε παρατηρήσει τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει στη λεκάνη της τουαλέτας σας;

Μήπως υπάρχουν δυσοσμίες στο μπάνιο σας και υποψιάζεστε ότι προέρχονται από την τουαλέτα;

Κυκλοφορούν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο για το πως μπορείτε εσείς οι ίδιοι με απλές μεθόδους να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Σόδα, ξύδι, βραστό νερό, ακόμα και υγρό απορρυπαντικών πιάτων προτείνονται για αντιμετώπιση. Πολλοί χρησιμοποιούν και χημικά αποφρακτικά για απόφραξη παρόλο που όλοι οι επαγγελματίες διαφωνούν με τη χρήση τους, μιας και προκαλούν προβλήματα στις σωληνώσεις. Είναι γεγονός ότι πολλοί βρίσκουν καταφύγιο σε αυτές τις λύσεις για να αποφύγουν το «κόστος» απόφραξης από κάποιον επαγγελματία. Η αλήθεια είναι όμως μια. Μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να προτείνει μόνιμη και σταθερή λύση.

Αν δείτε τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει στη λεκάνη της τουαλέτας σας, κλείστε αρχικά την παροχή νερού, έτσι ώστε να σταματήσει η ροή νερού και να μην ξεχειλίσει. Πριν αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα σκεφτείτε τη πιθανότητα να προκαλέσετε μεγαλύτερη βλάβη. Αν το πρόβλημα είναι μικρό τότε, ναι, μπορεί να γίνει απόφραξη μέσω φυσικού τρόπου (σόδα, ξύδι, νερό). Αν όμως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο τότε με την κάθε σας προσπάθεια απλά θα μεγεθύνετε το πρόβλημα. Είστε σε θέση να γνωρίζετε το μέγεθος της βλάβης;

Οι επαγγελματίες της εταιρείας «Αποφράξεις Αντωνίου» είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να αντιμετωπίσετε μαζί κάθε βλάβη απόφραξης. Προσφέρονται οι καλύτερες τιμές της αγοράς και παρέχονται άριστες υπηρεσίες. Για να έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας και για να αποφύγετε τα χειρότερα καλέστε τώρα τις Αποφράξεις Αντωνίου και λύστε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ το κάθε σας πρόβλημα απόφραξης.

Πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει γίνεται απολύμανση (απεντόμωση) σε ένα εστιατόριο

Πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει γίνεται απολύμανση (απεντόμωση) σε ένα εστιατόριο 940 418 anastasisyial

Είστε σκεπτικοί γιατί πρέπει να κάνετε απεντόμωση στο εστιατόριο σας; Θα σας πούμε γιατί:

1. Είναι υποχρεωτικό από το νόμο. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων- ποτών και συναθροίσεως ατόμων υποχρεούνται στην τήρηση φακέλου απεντόμωσης σύμφωνα με την 2718/08-10/2013.
2. Η υγειονομική υπηρεσία προβαίνει συχνά σε ελέγχους αυτού του φακέλου. Επομένως, κάποια στιγμή θα φτάσει και η σειρά σας.
3. Υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση που δεν υπάρχει φάκελος απεντόμωσης. Σίγουρα δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα.
4. Δυσαρεστημένοι πελάτες. Μια συνάντηση πελάτη του εστιατορίου με κατσαρίδα δεν θεωρείται ευχάριστη!
5. Μολυσμένο φαγητό. Αν οι εστίες προετοιμασίας φαγητού μολυνθούν τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος τόσο για τους πελάτες όσο και για τη φήμη του εστιατορίου.

Αν θέλετε να είστε συνεπής απέναντι στη νομοθεσία αλλά και απέναντι στους πελάτες σας τότε κλείστε ΤΩΡΑ ένα ραντεβού για απολύμανση. Η εταιρεία «Αποφραξεις Αντωνίου», βρίσκονται μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά σας. Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας απαλλάξουν από ανεπιθύμητους επισκέπτες, όπως τρωκτικά και έντομα.

Αποφράξεις Αντωνίου – δίπλα στους επαγγελματίες.

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ 700 394 phoenixdaap

Το κομμωτήριο είναι «ιερό» για πολλές γυναίκες, οι οποίες περιμένουν με λαχτάρα τη μέρα που θα αφιερώσουν στον εαυτό και στη περιποίηση τους. Αν άσχημες μυρωδιές βγαίνουν από την αποχέτευση ή αν τη στιγμή του λουσίματος προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο του κομμωτηρίου, οι συνέπειες θα κοστίσουν στον ιδιοκτήτη. Τόσο σε κόστος όσο και σε πελατεία.

Αν είστε κομμωτής λοιπόν, και επιθυμείτε να προσφέρετε άρτιες υπηρεσίες στους πελάτες σας, φροντίστε να λύσετε το όποιο πρόβλημα αποχέτευσης, πριν ακόμα παρουσιαστεί. Πως; Είναι απλό, η Εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» αναλαμβάνει σε μηνιαία βάση συντήρηση και καθαρισμό της δικής σας αποχέτευσης. Μην ανησυχείτε για το κόστος, καθώς οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και οι καλύτερες της αγοράς. Καλέστε μας και ένα από τα συνεργεία μας θα φτάσει άμεσα κοντά σας για να μελετήσει το αποχετευτικό δίκτυο και να σας προτείνει ένα πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες αποκλειστικά. Ένα συμβόλαιο σε μηνιαία ή εξάμηνη βάση, θα εξασφαλίσει σιγουριά για την αποχέτευση, απαλλάσσοντας σας από περιττό άγχος και ανησυχία.

Εσείς, σαν κομμωτής, ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό αντρών και γυναικών και αφήστε τα υπόλοιπα στους επαγγελματίες της εταιρείας «Αποφράξεις Αντωνίου».

Αποφράξεις Αντωνίου – δίπλα στους επαγγελματίες

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για απολύμανση σε πολυκατοικίες

Ήρθε η Άνοιξη, ώρα για απολύμανση σε πολυκατοικίες 1688 949 phoenixdaap

Τα τρωκτικά και τα έντομα είναι φορείς μολύνσεων και ασθενειών. Οι κατσαρίδες, συγκεκριμένα, εκτός του ότι μολύνουν τα τρόφιμα, μπορούν να μεταφέρουν με το σώμα τους βακτήρια και ιούς στους χώρους της πολυκατοικίας. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να παραμείνετε όσο γίνεται μακριά από τρωκτικά και έντομα τότε θα πρέπει να κάνετε απολύμανση στην πολυκατοικία σας τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η συχνότητα εξαρτάται πάντα από το ιστορικό και την παλαιότητα του κτηρίου.

Μεγάλη έξαρση τρωκτικών και εντόμων παρατηρείται την Άνοιξη, γι’ αυτό και είναι μια καλή περίοδος για να πραγματοποιήσετε απολύμανση στην πολυκατοικία σας. Η απολύμανση πολυκατοικιών αποτελείται από δύο μέρη, την απεντόμωση και τη μυοκτονία. Η απεντόμωση γίνεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (διάδρομοι στους ορόφους, ασανσέρ, γκαράζ, λεβητοστάσιο και κλιμακοστάσιο), καθώς και τα φρεάτια και τους φωταγωγούς και αφορά όλα τα έντομα που μετακινούνται περπατώντας, δηλαδή κατσαρίδες, αράχνες κλπ. Η μυοκτονία αφορά την καταπολέμηση των ποντικιών και των αρουραίων. 

Αν υπάρχει ιστορικό εντόμων, πχ έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν συγκεκριμένα έντομα στους εξωτερικούς χώρους όπως ψύλλοι, θα πρέπει να ενημερωθεί το συνεργείο για να προβεί προληπτικά στη αντιμετώπιση κι αυτών των εντόμων χρησιμοποιώντας τη κατάλληλη μέθοδο απολύμανσης.

Η εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου» είναι πάντα στη διάθεση σας, για κάθε είδους απολύμανση. Κλείστε τώρα το ετήσιο ραντεβού σας για απολύμανση πολυκατοικιών για να προλάβετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της εταιρείας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι άοσμα, ακίνδυνα και δεν λεκιάζουν.

Αποφράξεις Αντωνίου, δίπλα σας για κάθε απολύμανση

Μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας; Σου έχουμε τη λύση!

Μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας; Σου έχουμε τη λύση! 1000 800 phoenixdaap

Αν έχετε παρατηρήσει δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα σας θα πρέπει – αρχικά – να αναζητήσετε χαλασμένα τρόφιμα (λαχανικά ή φρούτα) στο ψυγείο ή τα ντουλάπια σας. Αν παρόλη την αναζήτηση δεν βρείτε κανένα χαλασμένο τρόφιμο, τότε ο ένοχος είναι ένας: ο νεροχύτης της κουζίνας!

Το σιφόνι ή η αποχέτευση της κουζίνας φράζει, συνήθως, από υπολείμματα τροφίμων και ξηρά λίπη. Κατά το μαγείρεμα αλλά και το πλύσιμο των πιάτων πολλά υπολείμματα τροφών και κυρίως λίπη, περνάνε στις σωληνώσεις ακόμα κι αν υπάρχει η ειδική σχάρα στο νεροχύτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, με τον καιρό, να φράζουν οι σωληνώσεις και να παρατηρείται αυτή η δυσάρεστη οσμή στην κουζίνα.

Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα θα πρέπει να ρίχνετε συχνά στο νεροχύτη της κουζίνας σας καυτό νερό, ή ακόμα καλύτερα καυτό ξύδι, μετά από το πλύσιμο των πιάτων, έτσι οι σωληνώσεις σας θα διατηρούνται καθαρές.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης των δυσάρεστων οσμών στον νεροχύτη της κουζίνας:

 1. Ρίξτε κατακάθι καφέ: Πιείτε τον ελληνικό καφέ σας και έπειτα ρίξτε το κατακάθι στο νεροχύτη. Μετά από λίγη ώρα αφήστε να τρέξει μπόλικο νερό. Ο καφές απορροφά όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 2. Ρίξτε σόδα και ξύδι: Ρίξτε 2-3 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού στο σιφόνι του νεροχύτη. Μετά από λίγο ρίξτε μισό φλυτζάνι ξύδι. Αφήστε να περάσουν μερικά λεπτά και έπειτα ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό. Εναλλακτικά, ανακατέψτε το ξύδι με τη σόδα και ρίξτε το αφρισμένο διάλυμα στο νεροχύτη. Αφήστε το για μισή ώρα και μετά ρίξτε άφθονο καυτό νερό.

 3. Ρίξτε παγάκια και χοντρό αλάτι: Ρίξτε πολλά παγάκια και χοντρό αλάτι μέσα στον νεροχύτη. Όπως θα λιώνουν τα παγάκια το αλάτι θα κάθεται στα τοιχώματα. Μόλις δείτε τα παγάκια να λιώνουν, ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο κρύο νερό.

 4. Ρίξτε φυσικό χυμό λεμονιού: Στύψτε ένα λεμόνι και αναμείξτε το χυμό με ένα φλυτζάνι ζεστό νερό. Ρίξτε το διάλυμα στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Το πρωί ρίξτε άφθονο ζεστό νερό. Μπορείτε να ρίξετε και σκέτο χυμό λεμονιού στο νεροχύτη, ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί το λεμόνι μπορεί να διαβρώσει τους σωλήνες και δεν συστήνετε για συχνή χρήση.


Προσοχή, μην το παρακάνετε με τα παραπάνω, γιατί μπορεί να προκαλέσετε ζημιές στις σωληνώσεις.

Αν η δυσάρεστη μυρωδιά στην κουζίνα παραμένει τότε χρειάζεστε έναν επαγγελματία. Καλέστε άμεσα την εταιρεία «Αποφράξεις Αντωνίου». Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να λύσουμε οριστικά κάθε σας πρόβλημα απόφραξης.

Αποφράξεις Αντωνίου, δίνουν τέλος ΚΑΙ στις δυσάρεστες μυρωδιές!

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΠΙΑ!

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ; ΟΧΙ ΠΙΑ! 1200 1200 phoenixdaap

Η κατσαρίδα είναι ο χειρότερος εχθρός της νοικοκυράς και όχι μόνο. Είναι γνωστό ότι πολλαπλασιάζονται πολύ εύκολα και είναι, επίσης, πολύ ανθεκτικές. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ισχυρίζονται ότι σε μια επικείμενη καταστροφή του κόσμου, μόνο οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν. Συνήθως φωλιάζουν στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων και μέσω αυτών εισβάλλουν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, αναζητώντας τροφή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κρύβονται σε ρωγμές και ανοίγματα που υπάρχουν, γι’ αυτό και δεν τις συναντάς συχνά. Στο πέρασμα τους όμως αφήνουν περιττώματα και μια δυσάρεστη οσμή, μαρτυρώντας την παρουσία τους στο χώρο.

Οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο, γιατί αλλοιώνουν τα τρόφιμα και κουβαλούν παθογόνους οργανισμούς κουβαλώντας σοβαρές ασθένειες όπως: σαλμονέλα, γαστρεντερίτιδα, τύφο κ.α. Η επαφή με τα περιττώματα τους μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, από άσθμα μέχρι και έκζεμα. Για αυτούς τους λόγους, πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

Για να κρατήσετε τις κατσαρίδες μακριά από το χώρο σας, θα πρέπει να:

 • Καθαρίζετε συχνά τους χώρους με απορρυπαντικά.

 • Πετάτε παλιά αντικείμενα, που θεωρείτε ότι μπορούν εκεί μέσα να φωλιάσουν κατσαρίδες.

 • Κλείνετε τα ανοίγματα γύρω από τις σωληνώσεις.

 • Κλείνετε ρωγμές και ανοίγματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι.

 • Διορθώνετε άμεσα τυχόν διαρροές σωληνώσεων.

 • Καθαρίζετε πολύ καλά τα ντουλάπια τροφίμων, τα συρτάρια και τους πάγκους από ψίχουλα και υπολείμματα τροφών, όπως και από τη ζάχαρη που αποτελεί πόλο έλξης για τις κατσαρίδες.

 • Κλείνετε πολύ καλά τάπερ που περιέχουν τροφή.

 • Διατηρείτε καθαρό το νεροχύτη από υπολείμματα τροφών και φροντίστε να μην συσσωρεύονται άπλυτα πιάτα.

Θέτοντας σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω μειώνονται οι πιθανότητες να εισβάλλουν κατσαρίδες στο χώρο σας. Για να ελαχιστοποιήσετε όμως κι άλλο την πιθανότητα εισβολής κατσαρίδων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να κάνετε τακτικά συντήρηση και καθαρισμό στις αποχετεύσεις. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, είναι στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψει και να σας παρέχει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Αναλαμβάνει, επίσης, απεντομώσεις, κατοικιών ή και επαγγελματικών χώρων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλέστε μας τώρα και κλείστε ένα ραντεβού!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ 700 437 phoenixdaap

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά είδη χημικών αποφρακτικών καθαριστικών και είναι γεγονός ότι τα περισσότερα νοικοκυριά τα προτιμούν, προκειμένου να απαλλαχτούν γρήγορα από κάθε είδους βουλωμένες αποχετεύσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι η χρήση των χημικών διαλυμάτων προκαλεί ζημιά τόσο στις σωληνώσεις, όσο και στο περιβάλλον και κατ’ επέκταση στον ίδιο τον άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι χημικές αντιδράσεις αυτών των καθαριστικών μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση στα τοιχώματα των σωληνώσεων με αποτέλεσμα την αλλοίωση και καταστροφή τους. Επομένως, το πρόβλημα που στην αρχή έμοιαζε μικρό μετατρέπεται σε τεράστιο και για να επιλυθεί χρειάζεται περισσότερος χρόνος και χρήμα. Η δε ζημιά στο περιβάλλον είναι ανεπανόρθωτη, μιας και όλα αυτά τα χημικά θα καταλήξουν στο υπέδαφος. Τέλος, οι αναθυμιάσεις, που είναι αποτέλεσμα των χημικών καθαριστικών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Για τους πιο πάνω λόγους η χρήση αυτών των χημικών καθαριστικών θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν δε, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο χημικό καθαριστικό – σε συνεννόηση πάντα με έναν υδραυλικό – τότε θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης και να προτιμηθεί κάποιο χημικό διάλυμα φιλικό προς το περιβάλλον.